STRATEGISK INDKØBER

STRATEGISK INDKØBER

Ansøgningsfristen er udløbet.

Vil du arbejde med strategisk indkøb, hvor du kommer rundt i alle hjørner af virksomheden?

Du får ansvaret for kontinuerligt at forbedre og videreudvikle den rette leverandør-portefølje samt forhandle de rette indkøbsbetingelser. Her får du rig lejlighed til at bringe din gode økonomiske indsigt og skarpe forhandlingsevner i spil, når du opbygger gode og professionelle relationer til vores leverandører.

Du vil indgå i og supplere vores indkøbsteam, som består af fire dygtige og engagerede kolleger, der dagligt supporterer hele RIIS organisationen på indkøbsdelen. Indkøbsteamet er ligeledes en vigtig del af RIIS Supply Chain som også inkluderer lager og logistik.

Har du ambitioner om mere, vil der på sigt være god mulighed for at avancere til indkøbschef og leder af Supply Chain, da vores nuværende indkøbschef, efter mere end 20 år i firmaet, er begyndt at ytre ønske om at nyde sit otium, eller som minimum reducere antal ugentlige arbejdsdage.

Primære arbejdsopgaver:

 • Source og udvælgelse af leverandører, der matcher virksomhedens behov.
 • Udarbejdelse af rammeaftaler med leverandører.
 • Etablere lageraftaler med leverandører.
 • Udvikling og vedligeholdelse af leverandørrelationer.
 • Koordinering af indkøb på tværs af afdelinger.
 • Andre ad-hoc opgaver.

Du får base på vores kontor i Kolding, hvor du kan forvente et mindre antal rejsedage om året i forbindelse med leverandørbesøg, messer og lignende. Du vil ikke skulle afsted på længerevarende rejser.

FORVENTEDE KVALIFIKATIONER

 • Du har flere års erfaring fra et tilsvarende job
 • Du har erfaring med international sourcing
 • Du er en dygtig købmand og har lyst til at udvikle et stærkt produktkendskab
 • Du har en god håndværksmæssig og tekniske forståelse
 • Du har kendskab til ERP-systemer, gerne Axapta
 • Du mestrer dansk og engelsk flydende i skrift og tale, også gerne kendskab til tysk

Derudover vil det klart være en fordel, hvis du har erfaring/kendskab og forståelse for lagerløsninger omkring Kanban-kort, VMI-lager løsninger fra leverandører samt styring af konsignationslager.

Hvem er DU?

Du skal være en stærk forhandler og kunne forhandle gode aftaler hjem. Du skal kunne skabe gode og professionelle relationer, da et godt forhold til vores leverandører kan være alt afgørende, når tingene brænder på. Du kommer til at tale med mange forskellige mennesker både internt og eksternt, så gode kommunikative evner vil være en nødvendighed.

Hvem er vi?

Vi tilbyder et afvekslende job, hvor du i høj grad selv er med til at sætte dit præg på din egen arbejdsdag. Vi har et uhøjtideligt arbejdsmiljø præget af godt humør og et rigtig godt kollegialt fællesskab.

Vi tilbyder desuden gode ansættelsesvilkår, kantineordning, personaleforening m.v.

Kunne du tænke dig at høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Supply Chain Manager, Niels Grønborg, mobil 22 10 37 16.

For at søge stillingen skal du sende din ansøgning og CV via nedenstående link snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende og stopper processen, hvis den rigtige kandidat viser sig.

RIIS er en veletableret virksomhed inden for butiks- og indretningsbranchen. Vores partnersegmenter er hovedsageligt indenfor retail, restaurant / café, kontor og modeindustrier. Vi guider vores kunder gennem etableringen og videreudviklingen af deres brand.

RIIS har i samarbejde med vores kunder etableret butikker i både Europa, Mellemøsten, Australien, Asien, Amerika og Afrika. RIIS Group beskæftiger omkring 125 medarbejdere, hvoraf hovedparten har base på hovedkontoret i Kolding.