Project Coordinator

Project coordinator

Vil du være en del af en international virksomhed og have daglig kontakt med en af vores samarbejdespartnere på tværs af flere lande i Europa? Er du samtidigt detaljeorienteret og trives i en travl hverdag, så har vi en spændende stilling til dig. Vi vækster og derfor har vi brug for en koordinator med flair for god kundeservice og projektkoordinering.

Som person har du en god forretningsforståelse, et godt drive og får tingene til at ske. Du arbejder selvstændigt og struktureret, er vedholdende og følger opgaverne til dørs. Du er tillidsvækkende, empatisk og evner at kommunikere på tværs af hele organisationen.

Du kommer til at indgå i et velfungerende team, som står for daglig servicering af en af vores største samarbejdspartnere. Du får ansvar for egne projekter og daglig salg. Du forstår værdien i, at alle arbejdsopgaver store som små er vigtige og løser dem indenfor deadline.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

 • Kommunikation og koordinering af projekter og daglig salg
 • Forberedelse og kalkulation af tilbud på inventar
 • Opfølgning på leverancer hos vores leverandører
 • Opfølgning på projekter og tidsplaner
 • Koordinering med vores lager og logistikafdeling
 • Gennemføre final-statement samt fakturering

Struktur og fleksibilitet er væsentlige kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har erfaring med at håndtere flere projektforløb samtidigt, og er i stand til at arbejde med planlægning på en dynamisk måde. Du taler og skrive dansk, engelsk og gerne fransk eller spansk.

Endvidere skal du kunne lide at:

 • Arbejde tæt med kunder og leverandører
 • Arbejde i et højt tempo, uden det går ud over kvaliteten
 • Tage ansvar og initiativ
 • Være serviceminded og god til at kommunikere på alle niveauer
 • Arbejde systematisk

Derudover har du styr på Office pakken & kendskab til AX vil være en fordel

Du er igangsætter, går struktureret til opgaverne og du trives i en travl hverdag, hvor vi stiller krav til hinanden på en anerkendende og respektfuld måde. Du har modet til at vise vejen og træffe de rette beslutninger som giver mening for forretningen.

Hvem er vi?

Vi tilbyder et afvekslende og udfordrende job, hvor du i høj grad selv er med til at sætte dit præg på din egen arbejdsdag. Virksomheden har en meget flad ledelsesstruktur, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vi har et uhøjtideligt arbejdsmiljø med masser af godt humør og kollegialt fællesskab.

Vi tilbyder desuden gode ansættelsesvilkår, personaleforening, kantineordning, stort fitnessrum med det nyeste udstyr m.v.

Kunne du tænke dig at høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte CSO Kresten Skjødt på mail krsk@riis-retail.com

For at søge stillingen skal du sende din motiverede ansøgning og dit personlige CV via nedenstående link snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende og stopper processen, når den rigtige kandidat viser sig.

Om RIIS Group:

RIIS er en veletableret virksomhed inden for butiks- og indretningsbranchen. Vores partnersegmenter er hovedsageligt indenfor retail, restaurant / café, kontor og modeindustrier. Vi guider vores kunder gennem etableringen og videreudviklingen af deres brand.

RIIS har i samarbejde med vores kunder etableret butikker i både Europa, Mellemøsten, Australien, Asien, Amerika og Afrika. RIIS Group beskæftiger omkring 150 medarbejdere, hvoraf hovedparten har base på hovedkontoret i Kolding.