MASKINSNEDKER

RIIS SNEDKERIER A/S SØGER EN DYGTIG MASKINSNEDKER

Vi har travlt og søger derfor en dygtig maskinsnedker til vores moderne snedkeri. Du bliver en vigtig del af vores dygtige team, der har til formål at levere høj kvalitet i vores møbel- og inventarproduktion.

Som Maskinsnedker bliver din primære opgave at arbejde med at betjene vores moderne maskinpark, som blandt andet består af flere 5-akset og 3-akset BMG CNC’ere, såvel som flere BHX CNC’ere. Det er ikke et krav at du er 100-meter mester i alle vores CNC’ere, men det er en fordel, hvis du har kendskab til at arbejde med denne slags maskiner.

Hvem er du?
Du er en erfaren Maskinsnedker – gerne med erfaring fra en produktionsvirksomhed. Du evner at arbejde efter de høje kvalitetskrav, som vores produkter skal opfylde. Du kan arbejde selvstændig og er god til at planlægge og prioritere din tid. Du er god til at kommunikere og samarbejde. Du har passion for det gode håndværk og ønsker at blive udfordret dagligt med atypiske, kreative og krævende opgaver. Samarbejde er et must og vi forventer at du prioriterer det gode samarbejde og evner at se på tværs af snedkeriets værdikæde.

Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer:

  • Et godt overblik
  • Gode samarbejdsever
  • God tegningsforståelse
  • Du er fleksibel & mødestabil
  • Erfaring indefor træindustri/inventar
  • Du er detaljeorienteret & kvalitetsbevidst

Du bliver en del af en virksomhed, der sikrer dig gode udviklingsmuligheder, både fagligt og personligt. Her vil du opleve et godt arbejdsmiljø med en uformel og god omgangstone. Du vil få en grundig introduktion og oplæring i vores systemer og processer. Ud over spændende opgaver tilbyder vi også et godt fællesskab med sociale aktiviteter.
Vi er en flad organisation, hvor der ikke er langt fra “manden på gulvet” til ledelsen. På vores værksted er vi et team med forskellige kvalifikationer, hvor vi støttet hinanden og vi sætter alle en ære i at levere godt håndværk. Vi sørger for, at du har de rette forudsætninger for at gøre dit arbejde godt hos os.
Vi søger dig, som vil være med til at styrke vores gode traditioner for solidt håndværk, som vi er kendt for.

For at søge stillingen skal du sende din ansøgning og CV via nedenstående link snarest muligt.  Vi behandler ansøgningerne løbende og stopper processen, når den rigtige kandidat viser sig.

Om RIIS Group
RIIS Group er en af Europas førende virksomheder inden for design- og indretningsbranchen. Vores partnersegmenter er hovedsageligt indenfor retail, beværtning, kontor og modeindustrier. Vi guider vores kunder gennem etableringen og videreudviklingen af deres brand. Gennem mere end 50 år har RIIS Snedkerier udviklet sig til et moderne snedkeri, der producerer møbler og inventar til både private og erhverv. En moderne maskinpark der muliggør effektive produktionsprocesser, er med til at sikre kvaliteten i produkterne. I samarbejde med RIIS’ øvrige selskaber servicerer vi vores kunder med inventar og møbler i både Europa, Mellemøsten, Australien, Asien og Amerika. RIIS Group beskæftiger omkring 140 medarbejdere, hvoraf hovedparten har base på hovedkontoret i Kolding.

 

Om RIIS Entreprise og Snedkerier A/S

RIIS Entreprise og Snedkerier A/S producerer unikt inventar samt specialopgaver til renovering og restaureringer på et meget moderne snedkeri. RIIS Entreprise og Snedkerier A/S er en del af RIIS Group som arbejder med etablering af butikker for en række internationale brands i hele Europa og en lang række andre lande.

Læs mere om os på www.riis-snedkerier.dk og www.riis-entreprise.dk.