IT SUPPORTER ELEV

IT SUPPORTER ELEV

ANSØGNINGSFRISTEN ER UDLØBET

Som IT-supporter elev hos RIIS arbejder du med vores IT-systemer, både hardware og software. Du tager del i det daglige ansvar for driften og hjælper kollegaer, når/hvis pc’en går ned, eller når der skal installeres nye programmer. Kort sagt er du go-to-person, der yder IT-førstehjælp.

Du vil indgå i en velfungerende IT-afdeling med 3 danske kolleger samt 5 kolleger på vores kontor i Indien. IT-afdelingen står for al programmering på både web og IT-systemer.

Sideløbende med dine skoleophold får du mulighed for en masse praktisk erfaring indenfor IT-drift og servicering i en travl, international virksomhed med ca. 125 IT-brugere.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Server drift
  • PC-installation samt support
  • Printer installation samt support
  • Generel IT-support
  • Ad hoc-opgaver
  • IT projekter

Hvem er du?

Du er udadvendt og serviceminded med en personlig interesse for IT. Du er energisk og nysgerrig af natur. Du går målrettet til de opgaver, der skal løses. Du er pligtopfyldende og følger altid opgaverne til dørs.

Jobbet kræver at du taler og skriver både dansk og engelsk.

Hvem er vi?

Vi tilbyder et uhøjtideligt arbejdsmiljø præget af godt humør og et godt kollegialt fællesskab. Du får rig mulighed for at lære en masse som IT Supporter elev sammen med dygtige og hjælpsomme kolleger, der står klar til at guide dig igennem din uddannelse.

For at søge stillingen skal du sende din ansøgning og CV via nedenstående link snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende og stopper processen, når den rigtige kandidat viser sig.

RIIS er en af en veletableret virksomhed inden for butiks- og indretningsbranchen. Vores partnersegmenter er hovedsagligt indenfor retail, beværtning, kontor og modeindustrier. Vi guider vores kunder gennem etableringen og videreudviklingen af deres brand.

RIIS har i samarbejde med vores kunder etableret butikker i både Europa, Mellemøsten, Australien, Asien, Amerika og Afrika. RIIS Group beskæftiger omkring 150 medarbejdere, hvoraf hovedparten har base på hovedkontoret i Kolding.