ER DU VORES KOMMENDE

IT MANAGER?

IT MANAGER

Ansøgningsfristen er udløbet.

Du får ansvaret for et velfungerende mindre IT-team, der i høj grad fungerer som en selvstyrende serviceenhed, som løser opgaver på tværs af koncernens selskaber.

Som vores nye IT Manager får du ansvaret for at drive en proaktiv og forretningsorienteret IT-strategi i samarbejde med ledelsen. Du får ansvaret for drift, vedligehold, udvikling og implementering af nye IT-værktøjer på tværs af vores danske og udenlandske selskaber. Du forstår værdien i, at alle arbejdsopgaver er vigtige og løser dem med en positiv tilgang.

Du får en vigtig rolle i forhold til at sikre optimal IT-drift og sikkerhed hos RIIS og tager det ledelsesmæssige ansvar for de 3 ansatte i IT-afdelingen på hovedkontoret i Kolding, hvor du også får base. Derudover har vi et team på 7 IT-udviklere, som sidder i vores afdeling i Indien – du får også det overordnede ansvar for denne gruppe.

Vi har en bred pallette af IT-værktøjer, idet vi er et hus med mange forskellige kompetencer, der stiller krav til optimale IT-løsninger, for at vi opnår en effektiv hverdag. Du evner at omsætte de efterspørgsler den enkelte medarbejder har til konkrete forbedringer/optimeringer.

Vi søger en ny IT Manager, der skal sikre, at virksomheden understøttes af en sikker, skalerbar og robust IT-infrastruktur, herunder udstyr og tjenester. Til understøttelse af virksomhedens forretningsprocesser anvendes Dynamics AX 2012 R3.

Med reference til vores Group CFO bliver du en del af et velfungerende Shared Service Team, hvor også Finance og HR indgår.

DINE ARBEJDSOPGAVER vil omfatte:

 • Ansvarlig for drift af vores IT-miljø
 • Ansvar for udvikling og implementering af IT-værktøjer
 • Deltager i Ledergruppen
 • Udarbejde IT-strategi sammen med ledelsen
 • Budgetansvarlig for IT
 • Kontakt til leverandører og forhandling af kontrakter
 • Koordinere opgaver og lede projekter med øvrige kollegaer og eksterne samarbejdspartnere
 • Personaleledelse herunder udvikling og træning af medarbejdere

Du formår at styrke vores processer og opbygge en digital fremtidssikring, som giver værdi for hele koncernen. Du ser dig selv som en kapacitet og en nøgleperson for virksomheden.

Dine kvalifikationer:

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse indenfor IT efterfulgt af nogle års erfaring fra et tilsvarende job med ledelsesansvar og strategisk arbejde.

 • Du formår at vise vejen og er en god teamplayer
 • Du er som person udadvendt, god til at lytte og kommunikere.
 • Du er engageret, motiveret og følger altid opgaverne til dørs.
 • Du er velformuleret på dansk og engelsk i både skrift og tale.
 • Vi forventer, at du har et udpræget servicegen og formår at give professionel og konstruktiv support, selv når brugerne er frustrerede.

Som person har du en god forretningsmæssig forståelse, et godt drive og får tingene til at ske. Du brænder for at skabe resultater, som giver værdi for hele organisationen. Du arbejder selvstændigt, er vedholdende og følger opgaverne til dørs. Du er tillidsvækkende, empatisk og evner at håndtere information på tværs af hele organisationen.

Du er igangsætter og går struktureret til opgaverne. Som leder formår du at se potentialet i dine medarbejdere og bidrager til at få det bedste frem i dem alle. Du trives i en travl hverdag, hvor vi stiller krav til hinanden på en anerkendende og respektfuld måde. Du har modet til at vise vejen og træffe de rette beslutninger, så vi sikrer et kvalificeret IT-miljø.

HVEM ER VI?:

Vi tilbyder et afvekslende og udfordrende job, hvor du i høj grad selv er med til at sætte dit præg på din arbejdsdag. Virksomheden har en meget flad ledelsesstruktur, hvor der til tider ikke er langt fra tanke til handling. Vi har et uhøjtideligt arbejdsmiljø med masser af godt humør og kollegialt fællesskab.

Vi tilbyder desuden gode ansættelsesvilkår, personaleforening, kantineordning m.v.

Kunne du tænke dig at høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Group CFO, Michael Brock, mobil: 22 10 37 46.

For at søge stillingen skal du sende din motiverede ansøgning og dit personlige CV via nedenstående link snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende og stopper processen, når den rigtige kandidat viser sig.

Om RIIS Group: RIIS er en veletableret virksomhed inden for butiks- og indretningsbranchen. Vores partnersegmenter er hovedsageligt indenfor retail, restaurant/café, kontor og modeindustrier. Vi guider vores kunder gennem etableringen og videreudviklingen af deres brand.

RIIS har i samarbejde med vores kunder etableret butikker i både Europa, Mellemøsten, Australien, Asien, Amerika og Afrika. RIIS Group beskæftiger omkring 125 medarbejdere, hvoraf hovedparten har base på hovedkontoret i Kolding.