Head of design

Head of design

Drives du af kreative processer og evner du at skabe den atmosfære vores kunder efterspørger?

Så er rollen som Head of Design hos RIIS Group en spændende mulighed for dig. Nøglen til succes er vores evne til at håndtere og levere komplette løsninger til den aftalte tid, i den rette kvalitet og med den designmæssige kant, der gør en forskel.

Som head of Design bliver du i samarbejde med dit team ansvarlig for at definere den kreative profil for RIIS Group. Her gør vi os umage med at skabe udtryk, der gør indtryk, og hvor funktionalitet er i fokus. Du har ansvaret for at styre processen, hvor vi i alle facetter af samarbejdet med kunden har fokus på innovative design, som tilgodeser kundens behov og ønsker.

En af dine succeskriterier bliver at sikrer en lønsom proces fra udvikling og lancering til implementering af design koncepter hos kunden. Du får det ledelsesmæssige ansvar for vores dygtige og yderst erfarne designteam. Du sørger for at de kontinuerligt eksponeres for tidens trends og tendenser. Du får en vigtig rolle og det det vigtigt, at du trives i kontakten med andre og er god til at skabe relationer. Derfor er du en god formidler og sparringspartner for vores samarbejdspartnere. Sparring med direktionen og den øvrige ledelse på tværs af de forskellige brands vil være en naturlig del i dagligdagen.

Dine ansvarsområder:

  • Konceptudvikling, herunder bl.a. indretning af æstetiske og velfungerende løsninger
  • Kontakt til og kreativ sparring med kunden
  • Definition og godkendelse af design hos kunden, gennem struktureret udviklingsproces
  • Involvering af andre fagområder til udvikling af design koncepter og nye produkter
  • Udarbejdelse og overholdelse af udviklingsbudget

Din succes bliver synlig igennem dit engagement og din evne til at blive en efterspurgt og vellidt samarbejdspartner. Du ser dig i stand til at styrke og bidrage til den værdi vi er kendt for at levere.

Dine faglige egenskaber:

Du er uddannet arkitekt eller har anden relevant designuddannelse og gerne kombineret med erfaring fra møbel/indretningsbranchen samt flere års erfaring med konceptudvikling, gerne i en international kontekst.

At skabe resultater er noget der driver dig og du bruger dit kreative mindset til at skabe fremtidens løsninger. Du har forståelse for at drive forretning og bidrager til at opbygge succesrige partnerskaber via dine stærke kommunikative evner. Du brænder for at være i dialog med kunden, samt du er en god formidler og sparringspartner for både eksterne og interne samarbejdspartnere.

Du er en igangsætter og går struktureret til opgaverne. Som leder formår du at se potentialet i dine medarbejdere og bidrager til at få det bedste frem i dem alle. Det er et kompetent og dygtigt team, som du vil blive leder for, derfor er ledelseserfaring et must og ikke mindst lysten til at påtage dig ledelsesrollen.

Du trives i en travl hverdag, hvor vi stiller krav til hinanden på en anerkendende og respektfuld måde. Du har modet til at vise vejen og træffe de rette beslutninger, så du sammen med teamet kan skabe unikke løsninger og de bedste resultater for både kunder og RIIS Group.

Hvem er vi?

Du vil møde et team af særdeles dygtige og erfarne designere, arkitekter, produktudviklere samt en 3D Graphics Designer. Du vil være blandt kollegaer, der er motiverede for det daglige arbejde, hvor der hersker en stærk holdånd og en villighed til at prøve kræfter med nye og spændende løsninger.  Et team der efterspørger dig, som ønsker at gå i front og møde kunderne, såvel etablerede som nye og kommende. Vi har brug for dig, som formår at lytte og forstå vores kunders behov, samtidigt med at du inspirerer til unikke løsninger og skaber en unik atmosfære.

Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår, god pensionsordning, en aktiv personaleforening m.v.

Hvis du ønsker at høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Steen Nissen – pr. mail på sni@riis-retail.com

For at søge stillingen skal du sende din ansøgning og CV via nedenstående link snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende og stopper processen, hvis den rigtige kandidat viser sig.

 

RIIS Group er en veletableret aktør inden for butiks- og indretningsbranchen. RIIS nøglefærdige løsninger er altid en kombination af gode materialer, funktionelle møbler, trendsættende layouts og fremtidssikrede design, med fokus på det enkelte brand. RIIS leverer årligt nøglefærdige detail løsninger til mellem 400 – 500 butikker, shop-in-shops, messer, barer og restauranter i ca. 45 lande. Kunderne har butikker i både Europa, Mellemøsten, Australien, Asien, Amerika og Afrika. RIIS Group beskæftiger omkring 125 medarbejdere, hvoraf hovedparten har base på hovedkontoret i Kolding