TEKNISK DESIGNER

TEKNISK DESIGNER (BARSELSVIKARIAT)

Brænder du for at tegne tekniske tegninger af spændende indretninger?

Vi tegner butiksindretningsløsninger for en bred vifte af samarbejdspartnere, som går højt op i at skabe den rette atmosfære for deres kunder. Du får en selvstændig rolle og ansvaret for udarbejdelse og kvalitetssikring af vores tekniske tegninger. Du kommer til at indgå i et erfarent team, som pt består af 6 dygtige tekniske designere, på vores hovedkontor i Kolding. Her kan du se frem til en hverdag med spændende projekter i samarbejde med engagerede kollegaer. Der er rig mulighed for god sparring både i teamet og på tværs af afdelingerne i huset.

Du tilbydes en attraktiv stilling som teknisk designer, hvor dine arbejdsopgaver vil omfatte:

  • Projektering og tegning af projekter
  • Fagbeskrivelse for bygnings arbejde
  • Sparring med projektledere og designteamet
  • Gennemførelse af kvalitetskontrol

Du er uddannet teknisk designer eller byggetekniker, evt. med en håndværksmæssig baggrund og gerne rutineret bruger i Archicad eller lignende systemer.

Du har et godt kendskab til bygningsreglementer og en bred teknisk forståelse. Du taler og skriver dansk og engelsk. Du trives i en til tider hektisk hverdag med mange deadlines.

Vi har brug for en teamplayer, som er struktureret og som forstår vigtigheden af, at systemer og processer danner grundlag for fælles succes. Du formår at arbejde i disse processer og bidrager til at vedligeholde, udvikle og optimere disse.

Vi tilbyder et afvekslende job, hvor du i høj grad selv er med til at sætte præg på din arbejdsdag. Hos os kan du forvente at møde dygtige og hjælpsomme kolleger, som sørger for at du bliver lært godt op i vores systemer og arbejdsgange.

Derudover tilbyder vi gode ansættelsesvilkår, pensionsordning, en aktiv personaleforening m.v.

Ønsker du at høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Tina Faurby på mail tfa@riis-retail.com

Vil du være en del af en spændende og veletableret virksomhed, som er førende inden for koncept og design løsninger af inventar, møbler og butiksindretning? Så skal du søge stillingen via nedenstående link.

Vi behandler ansøgningerne løbende og stopper processen, når den rigtige kandidat viser sig.

 

Om RIIS Group:

RIIS er en veletableret virksomhed inden for butiks- og indretningsbranchen. Vores partnersegmenter er hovedsageligt indenfor retail, restaurant / café, kontor og modeindustrier. Vi guider vores kunder gennem etableringen og videreudviklingen af deres brand.

RIIS har i samarbejde med vores kunder etableret butikker i både Europa, Mellemøsten, Australien, Asien, Amerika og Afrika. RIIS Group beskæftiger omkring 150 medarbejdere, hvoraf hovedparten har base på hovedkontoret i Kolding.