ER DU VORES NYE PROJEKTLEDER?

PROJEKTLEDER

Ansøgningsfristen er udløbet.

Er projektledelse indenfor retail noget for dig?

Hos RIIS Retail står vi for udførelse, planlægning, indretning, design og konceptudvikling af butikker i modeindustrien, caféer/restauranter og interessante lufthavnsprojekter. Vi tager ansvaret for at lede projekterne fra A-Z. Som international Projektleder får du ansvaret for 15-20 projekter om året, alt afhængig af kompleksitet. Det er din opgave at styre processen fra start til slut. Du holder overblikket i byggefasen og er i løbende dialog med både kunderentreprenører og dine kollegaer. Du leder projekterne i samarbejde med et stærkt projektlederteam bestående af en projektkoordinator, designer, tekniker, indkøber og administrative medarbejdere. Du vil få kendskab til forskellige markeder i Europa og opbygge et solidt netværk til entreprenører på de forskellige lokationer.

Som Projektleder hos RIIS får du et stort ansvar, og det er dig, der har det overordnede ansvar for projektets planlægning, økonomi og opretholdelse af den kvalitet, vi er kendt for at levere.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

 • Projektledelse/projekteringsledelse
 • Lede og planlægge byggeprocessen samt sørge for, at kvaliteten er i top
 • Tidsstyring og økonomistyring
 • Udarbejdelse af budgetter og tilbudsgivning
 • Kontraktforhandling, herunder også sparringspartner for kunden

Vi har brug for følgende kompetencer:

Du er:

 • Uddannet bygningskonstruktør og gerne med en håndværksmæssig baggrund
 • Struktureret og har en proaktiv tilgang
 • Selvstændig og beslutningsvant
 • God til at holde overblikket
 • Fleksibel og omstillingsparat
 • Tager ansvar og bidrager med sparring til teamet

Du har:

 • Forståelse for byggeprocessen
 • Lyst til at rejse, da der vil være ca. 30 rejsedage om året
 • Lyst til at udvikle dine evner indenfor planlægning og forhandling

Du er typen, der altid tænker i løsninger og byder enhver udfordring velkommen. Som person er du forhandlingsparat og evner på egen hånd at tage de rette beslutninger. Du trives med kompleksitet i projekter og stramme deadlines. Struktur er en naturlig del af din hverdag.

Hos os bliver du klædt på til at begå dig på det internationale marked. Vi sørger for en god oplæring, hvor du på sigt vil få ansvaret for dine egne projekter. Du vil blive en del af et ungt, dynamisk og dedikeret projektlederteam, med et stærkt sammenhold, på en spændende og kreativ arbejdsplads, som er i vækst. Vi holder til dagligt til på vores hovedkontor i Kolding. Vi tilbyder dig en international karriere med spændende og afvekslende opgaver, hvor du kommer til at opleve verden og arbejde sammen med indflydelsesrige internationale kunder.

Her får du gode ansættelsesvilkår med kantineordning, sundhedssikring, aktiv personaleforening m.v.

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Project Manager, Søren Crone Søgaard på mail scso@riis-retail.com

For at søge stillingen bedes du sende din motiverede ansøgning og dit personlige CV via nedenstående link. Vi behandler ansøgninger løbende og stopper processen, når den rette kandidat er fundet.

RIIS er en veletableret virksomhed inden for butiks- og indretningsbranchen i rivende udvikling. Vores partnersegmenter er hovedsageligt indenfor retail, restaurant/café, kontor og modeindustrier. Vi guider vores kunder gennem etableringen og videreudviklingen af deres brand. RIIS har i samarbejde med vores kunder etableret butikker i både Europa, Mellemøsten, Australien, Asien, Amerika og Afrika. RIIS Group beskæftiger omkring 125 medarbejdere, hvoraf hovedparten har base på hovedkontoret i Kolding.