ER DU VORES NYE PROJEKTKOORDINATOR?

PROJEKTKOORDINATOR

Ansøgningsfristen er udløbet.

Project Coordinator Outfitters

Vi har rivende travlt og har derfor brug for en koordinator, som har flair for kundeservice, ordreekspedition og en rigtig god forståelse for inventarbranchen.

Som person har du en god forretningsmæssig forståelse, et godt drive og får tingene til at ske. Du arbejder selvstændigt, er vedholdende og følger opgaverne til dørs. Du er tillidsvækkende, empatisk og evner at kommunikere på tværs af hele organisationen.

Du kommer til at indgå i et velfungerende mindre team, som står for daglig servicering af vores kunder, ansvar for egne projekter og daglig salg. Du får tæt samarbejde med kunder og leverandører. Du forstår værdien i, at alle arbejdsopgaver store som små er vigtige og løser dem med en positiv tilgang.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

 • Kommunikation og koordinering af projekter og daglig salg internt og eksternt
 • Forberedelse og kalkulation af tilbud på inventar og materialer
 • Varebestilling og opfølgning på leverancer hos vores leverandører
 • Opfølgning på projekter og tidsplaner
 • Koordinering med vores lager og logistikafdeling
 • Gennemføre final-statement samt fakturering

Struktur og fleksibilitet er væsentlige kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har erfaring med at håndtere flere projektforløb samtidigt, og er i stand til at arbejde med planlægning på en dynamisk måde. Du taler og skrive dansk, engelsk og gerne tysk.

Endvidere skal du kunne lide:

 • Arbejde tæt med kunder og leverandører
 • At arbejde i et højt tempo, uden det går ud over kvaliteten
 • At tage ansvar og initiativ
 • At være serviceminded og god til at kommunikere på alle niveauer
 • At arbejde systematisk, have et godt kendskab til Office pakken
 • Kendskab til AX vil være en fordel

Du er igangsætter og går struktureret til opgaverne. Du trives i en travl hverdag, hvor vi stiller krav til hinanden på en anerkendende og respektfuld måde. Du har modet til at vise vejen og træffe de rette beslutninger som giver mening for forretningen.

Hvem er vi?

Vi tilbyder et afvekslende og udfordrende job, hvor du i høj grad selv er med til at sætte dit præg på din egen arbejdsdag. Virksomheden har en meget flad ledelsesstruktur, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vi har et uhøjtideligt arbejdsmiljø med masser af godt humør og kollegialt fællesskab.

Vi tilbyder desuden gode ansættelsesvilkår, personaleforening, kantineordning m.v.

Kunne du tænke dig at høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte COO Steen Nissen på mail SNI@riis-retail.com

For at søge stillingen skal du sende din motiverede ansøgning og dit personlige CV via nedenstående link snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende og stopper processen, når den rigtige kandidat viser sig.

RIIS er en af en veletableret virksomhed inden for butiks- og indretningsbranchen. Vores partnersegmenter er hovedsagligt indenfor retail, beværtning, kontor og modeindustrier. Vi guider vores kunder gennem etableringen og videreudviklingen af deres brand.

RIIS har i samarbejde med vores kunder etableret butikker i både Europa, Mellemøsten, Australien, Asien, Amerika og Afrika. RIIS Group beskæftiger omkring 140 medarbejdere, hvoraf hovedparten har base på hovedkontoret i Kolding.