IT SUPPORTER ELEV

IT SUPPORTER ELEV

Ansøgningsfristen er udløbet.

Ansøgningsfrist: 18-06-2021

Har du fuld fart på og brænder du for at komme til at arbejde med IT i praksis, så er du måske den person, vi søger!

Som IT-supporter arbejder du med vores IT-systemer, både hardware og software. Du tager del i det daglige ansvar for driften af anlæggene og hjælper, når pc’en går ned, eller når der skal installeres nye programmer. Kort sagt når der skal ydes IT-førstehjælp.

Du vil indgå i en velfungerende IT-afdeling med 2 danske kolleger samt 7 kolleger på vores kontor i Indien. IT-afdelingen står for al programmering på både web og IT-systemer. Derudover hoster vi vores egen server park og netværk på 7 lokationer (hvoraf én er i Tyskland og én i Indien).

Sideløbende med dine skoleophold får du mulighed for en masse praktisk erfaring indenfor IT drift og servicering i en travl, international virksomhed med ca. 125 IT brugere.

Primære arbejdsopgaver:

  • Server oprettelse og vedligeholdelse i virtuelt VMware miljø
  • PC og MAC installation samt support
  • Netværk
  • Printer installation samt support
  • Generel IT-support
  • Ad hoc opgaver

HVEM ER DU?

Du er udadvendt og serviceminded med en personlig interesse og nysgerrighed for IT. Du er aktiv af natur og vant til at tage fat, når opgaverne skal løses. Du er pligtopfyldende og følger altid opgaverne til dørs på bedste vis.

Jobbet kræver, at du taler og skriver både dansk og engelsk.

HVEM ER VI?

Vi tilbyder et uhøjtideligt arbejdsmiljø præget af godt humør og et godt kollegialt fællesskab. Du får rig mulighed for at lære en masse som IT Supporter elev sammen med dygtige og hjælpsomme kolleger, der står klar til at guide dig igennem din uddannelse.

Hvis du ønsker at høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Manager, Peter Gura – mobil +45 2210 2790

For at søge stillingen skal du sende din ansøgning og CV via nedenstående link snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende og stopper processen, hvis den rigtige kandidat viser sig.

RIIS er en af en veletableret virksomhed inden for butiks- og indretningsbranchen. Vores partnersegmenter er hovedsagligt indenfor retail, beværtning, kontor og modeindustrier. Vi guider vores kunder gennem etableringen og videreudviklingen af deres brand.

RIIS har i samarbejde med vores kunder etableret butikker i både Europa, Mellemøsten, Australien, Asien, Amerika og Afrika. RIIS Group beskæftiger omkring 125 medarbejdere, hvoraf hovedparten har base på hovedkontoret i Kolding.