ER DU VORES NYE INTERIOR ARCHITECT?

INTERIOR ARCHITECT /DESIGNER

Ansøgningsfristen er udløbet.

Brænder du for at skabe rum, oplevelser, butikker, restauranter og caféer for globalt anerkendte brands? Så er du måske den interior architect / designer vi søger.

Hos RIIS Retail specialiserer vi os i at designe, udvikle og etablere nøglefærdige løsninger til detailbutikker, restauranter og caféer over hele verden. Vi søger en arkitekt/designer til vores dedikerede dynamiske team på 12 arkitekter, designere og produktudviklere hos RIIS Design Studio. Her kan du se frem til en hverdag med spændende projekter i samarbejde med engagerede kollegaer. Der er rig mulighed for god sparring både i teamet og på tværs af afdelingerne i huset. Koncernsproget er engelsk, derfor er det nødvendigt at du behersker engelsk i både skrift og tale.

Arbejdsopgaver:

  • Indretning / spaceplanning af butikker i ind- og udland
  • Præsentationsmateriale for kunder, 2D / 3D
  • Udvikling af special inventar
  • Sparring med projektledere, produktudviklere og tekniske tegnere

Kvalifikationer:

  • Uddannet arkitekt eller designer
  • Materialeforståelse
  • Erfaring med Archicad eller lign program
  • Færdigheder inden for 3D-rendering
  • Tegningsforståelse
  • Detaljeorienteret & kvalitetsbevidst

Vi tilbyder et afvekslende og udfordrende job i en spændende virksomhed med en meget flad ledelsesstruktur, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vi har et uhøjtideligt arbejdsmiljø med masser af godt humør og kollegialt fællesskab. Du kan forvente at arbejde med velrenommerede brands sammen med kolleger der værdsætter et stærkt socialt miljø og en uformel tone, hvor vi stiller realistiske krav og har forventninger til hinanden. Stillingen er baseret på vores hovedkontor i Kolding med fleksibilitet i forhold til hjemmearbejde.

Vi tilbyder desuden gode ansættelsesvilkår, personaleforening, kantineordning, fitness-rum m.v.

Vil du være en del af en spændende og veletableret virksomhed, som er førende inden for koncept og design løsninger af inventar, møbler og butiksindretning? Så kan du søge stillingen via nedenstående link, hvor du bedes vedhæftet Portfolio (PDF), ansøgning og opdateret CV.

Vi behandler ansøgningerne løbende og stopper processen, når den rigtige kandidat viser sig. Har du brug for at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Design, Monique Engelund på mail moen@riis-retail.com

 

Om RIIS Group:

RIIS er en veletableret virksomhed inden for butiks- og indretningsbranchen. Vores partnersegmenter er hovedsageligt indenfor retail, restaurant / café, kontor og modeindustrier. Vi guider vores kunder gennem etableringen og videreudviklingen af deres brand.

RIIS har i samarbejde med vores kunder etableret butikker i både Europa, Mellemøsten, Australien, Asien, Amerika og Afrika. RIIS Group beskæftiger omkring 150 medarbejdere, hvoraf hovedparten har base på hovedkontoret i Kolding.