ER DU VORES NYE HR MANAGER?

HR MANAGER

Ansøgningsfristen er udløbet.

Skaber du relationer og mestrer samarbejde på tværs af hele virksomheden? Så er det lige netop dig, vi mangler i vores organisation.

Som vores nye HR Manager får du ansvaret for at drive en proaktiv og forretningsorienteret HR-funktion på tværs af vores danske og udenlandske selskaber. Du forstår værdien i at alle arbejdsopgaver, store som små, løses med en positiv tilgang.

Du får en vigtig rolle i forhold til organisationsudvikling, heriblandt udarbejdelse af karriereplaner samt sikre den rigtige efteruddannelse til vores medarbejdere. En af dine spidskompetencer er at skabe relationer, da du får en bred kontaktflade, hvor du kommer rundt i alle hjørner af virksomheden.

Med reference til vores Group CFO bliver du en del af et velfungerende Shared Service team, hvor også Finance og IT indgår.

Primære arbejdsopgaver:

  • Sparringspartner til ledelsen
  • Rekrutteringsproces fra A-Z
  • Danske og udenlandske ansættelseskontrakter
  • Ansvarlig for on/off boarding
  • Kommunikation til organisationen
  • HR-administration
  • Personale jura

SOLID HR VÆRKTØJSKASSE

Vi forestiller os, at du har en relevant HR-uddannelse efterfulgt af nogle års erfaring fra et tilsvarende job. Du mestrer de klassiske HR-discipliner og formår at anvende disse til en bred række problemstillinger. Du er en værdiskabende sparringspartner til ledelsen og tør udfordre denne med input på organisatoriske og ledelsesmæssige emner.

Dine menneskelige kvalifikationer er mindst lige så vigtige som de faglige – du bliver én af fanebærerne i forhold til virksomhedskultur og værdier. Du har sans for de ”bløde” værdier og formår at skabe relationer på alle niveauer. Det er et krav, at du er velformuleret på dansk og engelsk, mundtligt såvel som skriftligt, da du også kommer til at servicere vores udenlandske kontorer.

Som person har du en god forretningsmæssig forståelse, et godt drive og får tingene til at ske. Du arbejder selvstændigt, er vedholdende og følger opgaverne til dørs. Du er tillidsvækkende, empatisk og evner at håndtere information på tværs af hele organisationen. Sidst men ikke mindst er du socialt dygtig og kan begå dig i samtaler på alle niveauer.

Du arbejder selvstændigt og struktureret med flair for god kundeservice, hvor du sætter en ære i at følge opgaverne til dørs. Du evner at planlægge din egen hverdag og bevarer overblikket, når det det til tider går stærkt. Du er udadvendt og trives med at skabe gode relationer internt såvel som eksternt.

Hvem er vi?

Vi tilbyder et afvekslende og udfordrende job, hvor du i høj grad selv er med til at sætte dit præg på din egen arbejdsdag. Virksomheden har en meget flad ledelsesstruktur, hvor der til tider ikke er langt fra tanke til handling. Vi har et uhøjtideligt arbejdsmiljø med masser af godt humør og kollegialt fællesskab.

Vi tilbyder desuden gode ansættelsesvilkår, personaleforening m.v.

Kunne du tænke dig at høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Group CFO, Michael Brock, mobil 22 10 37 46.

For at søge stillingen skal du sende din ansøgning og CV via nedenstående link snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende og stopper processen, hvis den rigtige kandidat viser sig.

RIIS er en af en veletableret virksomhed inden for butiks- og indretningsbranchen. Vores partnersegmenter er hovedsagligt indenfor retail, beværtning, kontor og modeindustrier. Vi guider vores kunder gennem etableringen og videreudviklingen af deres brand.

RIIS har i samarbejde med vores kunder etableret butikker i både Europa, Mellemøsten, Australien, Asien, Amerika og Afrika. RIIS Group beskæftiger omkring 150 medarbejdere, hvoraf hovedparten har base på hovedkontoret i Kolding.