ER DU VORES NYE Junior PROJEKTLEDER?

JUNIOR PROJEKTLEDER

Ansøgningsfristen er udløbet.

 Vil du arbejde med projektledelse indenfor butiksindretning, så er her en spændende mulighed.

Som junior projektleder får du ansvaret for at lede indretningen af butikker for en række spændende kunder. Du er med i projekterne fra A-Z og garant for at den fastsatte deadline overholdes. Du får ansvaret for ca. 20 butikker om året, hvor du styrer byggepladsen og er i løbende kontakt med butiksejere, underleverandører og kolleger.

Da du primært får ansvar for kunder i Danmark og Norden, vil der være en del rejseaktivitet. Du er typisk ude to dage ad gangen, 30-50 dage om året. Samtidigt vil du have en vis fleksibilitet, når du er hjemme i Danmark, hvor du har base på kontoret i Kolding. Her indgår du i et team af dedikerede arkitekter, projektledere, teknikker og byggefolk i en uformel organisation, hvor vi sætter ansvarlighed og samarbejde højt.

PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER:

Helt konkret er du ansvarlig for at planlægge og implementere projekter, hvilket indebærer at du:

  • Udarbejder, godkender og sikre overholdelse af budgetter og tidsplaner
  • Koordinerer med kunder, underleverandør og kolleger, herunder indgår også håndværkere og montører
  • Besøger byggeprojekter for at sikre den overordnede kvalitet
  • Service & vedligehold på allerede gennemførte projekter

Dine kvalifikationer:

  • Uddannet bygningskonstruktør gerne med en håndværksmæssig baggrund
  • Kendskab til AB 18 / ABT
  • Du behersker dansk og engelsk flydende i skrift og tale

HVEM ER DU?

Som person er du forhandlingsparat og evner på egen hånd at tage de rette beslutninger. Du trives med kompleksitet i  projekter og stramme deadlines. Du har gode kommunikative evner og ser altid muligheder frem for begrænsninger.

HVEM ER VI?

Vi tilbyder et spændende og afvekslende job med en uformel omgangstone. Du bliver en del af et dygtigt og engageret projektlederteam, der sætter en ære i at lede og gennemføre spændende projekter indenfor indretning af butikker.

Ligeledes tilbyder vi gode ansættelsesvilkår, kantineordning, personaleforening m.v.

Ønsker du at høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Operation, Kristian Riis – mobil +45 22 10 37 04 eller Projekt Manager Søren Crone Søgaard – mobil +45 22 10 37 02.

For at søge stillingen skal du sende din ansøgning og CV via nedenstående link snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende og stopper processen, hvis den rigtige kandidat viser sig.

RIIS er en af Europas førende virksomheder inden for butiks- og indretningsbranchen. Vores partnersegmenter er hovedsagligt indenfor retail, beværtning, kontor og modeindustrier. Vi guider vores kunder gennem etableringen og videreudviklingen af deres brand.

RIIS har i samarbejde med vores kunder etableret butikker i både Europa, Mellemøsten, Australien, Asien, Amerika og Afrika. RIIS Group beskæftiger omkring 120 medarbejdere, hvoraf hovedparten har base på hovedkontoret i Kolding.