ER DU VORES NYE AX KONSULENT?

AX Konsulent

Ansøgningsfristen er udløbet.

Brænder du for at hjælpe kolleger og slutbrugere? 

Vi har brug for flere kræfter i vores dygtige team af IT-medarbejdere, der har til formål at understøtte virksomhedens IT-processer.

Du vil indgå i et velfungerende mindre IT-team, der i høj grad fungerer som en selvstyrende serviceenhed, som løser opgaver på tværs af koncernens selskaber.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være at koordinere opgaver og lede projekter med øvrige kollegaer og samarbejde med eksterne AX udviklere. Til understøttelse af virksomhedens forretningsprocesser anvendes Dynamics AX 2012 R3. IT-afdelingen arbejder løbende med mange spændende AX-projekter, da AX skal implementeres yderligere i forretningen, så de manuelle processer optimeres, søger vi flere kræfter. Du vil få reference til IT-chefen. 

DINE ARBEJDSOPGAVER vil omfatte:

  • Koordinering og ledelse af AX projekter
  • Bidrage til fejlfinding på problemer i AX 
  • Udarbejdelse af vejledninger, undervisning og uddannelse 
  • Kravspecifikationer til udviklingsopgaver i AX i samarbejde med superbrugere
  • Supportere superbrugere og slutbrugere

Dine kvalifikationer:

AX erfaring er en forudsætning for at komme i betragtning til jobbet.

Der kan være flere indgange til jobbet, formentlig er du i dag erfaren AX supporter eller AX konsulent. Du er som person udadvendt, god til at lytte og kommunikere. Du er engageret, motiveret og følger altid opgaverne til dørs. Du er velformuleret på dansk og engelsk i både skrift og tale. Vi forventer, at du har et udpræget servicegen og formår at give professionel og konstruktiv support, selv når brugerne er frustrerede.

VI tilbyder dig:

Et interessant job i en spændende virksomhed med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Et godt team med gode professionelle kolleger i et uformelt arbejdsmiljø. En konkurrencedygtig løn der omfatter pension, kantineordning, personaleforening m.v. 

Vi er en flad organisation med erfarne og dygtige kollegaer indefor rigtig mange spændende fagområder. Her er en uformel og god omgangstone.

Hvis du ønsker at høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Manager, Peter Gura på telefon +45 22 10 27 90. 

For at søge stillingen skal du sende din ansøgning og CV via nedenstående link snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende og stopper processen, hvis den rigtige kandidat viser sig

RIIS Group er en af Europas førende virksomheder inden for design- og indretningsbranchen. Vores partnersegmenter er hovedsageligt indenfor retail, beværtning, kontor og modeindustrier. Vi guider vores kunder gennem etableringen og videreudviklingen af deres brand.
Gennem mere end 50 år har RIIS Snedkerier udviklet sig til et moderne snedkeri, der producerer møbler og inventar til både private og erhverv. En moderne maskinpark der muliggør effektive produktionsprocesser, er med til at sikre kvaliteten i produkterne. I samarbejde med RIIS’ øvrige selskaber servicerer vi vores kunder med inventar og møbler i både Europa, Mellemøsten, Australien, Asien og Amerika. RIIS Group beskæftiger omkring 125 medarbejdere, hvoraf hovedparten har base på hovedkontoret i Kolding.